Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

| Angelique Reijs

Direct contact?

Contact over deze vacature

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem vrijblijvend contact op met Afdeling recruitment.

Contactpersoon Afdeling recruitment

Alt image

“Ik zorg er voor dat de juiste persoon op de juiste plek binnen onze organisatie geplaatst wordt.”

Bel met

0344-672826

E-mail met

werving@szr.nl

Angelique Reijs

Logopedist

“De afgelopen 15 jaar heb ik, als behandelaar, op alle afdelingen binnen SZR gewerkt en daarnaast werk ik ook in de eerste lijn (bij de mensen thuis). Ik voel me thuis bij SZR en dat maakt het werken bij SZR leuk.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?
“Ik vind het heerlijk om veel contacten te hebben, met collega’s, cliënten en mantelzorgers. Ik houd ervan om me te verdiepen in de mens. Het feit dat je iets kan betekenen voor een ander. Soms gaat het om revalidatie, soms om de begeleiding in de laatste fase van het leven.”

Wat maakt het werken in de ouderenzorg uitdagend en mooi?
“Bij ernstige problemen in de communicatie, is het fijn om te zien dat cliënt en omgeving elkaar beter gaan begrijpen. Bij problemen tijdens het eten en drinken is het mooi dat je ofwel met de cliënt en familie kunt oefenen om een frietje te eten. Of juist om goed te begeleiden dat dit juist niet meer gaat. Daarbij begeleid ik mijn collega’s in de zorg, door uitleg te geven over hoe om te gaan met bepaalde aandoeningen.”

Hoe ik mezelf ontwikkel?
“Het is veelal ook learning on the job. Elke dag leer ik weer bij, van collega’s, maar ook van cliënten. Daarnaast blijf ik me theoretisch ontwikkelen door zelf nieuwe kennis op te doen; zowel binnen SZR als ook in vakinhoudelijke cursussen en symposia buitenshuis, in regionale netwerken en kwaliteitskringen.”

“De contacten zijn laagdrempelig binnen SZR, wat maakt dat het samenwerken prettig is wat mij betreft.”

 

Angelique Reijs aan het woord
De betrokkenheid is groot, zowel als het gaat om cliëntenzorg als overstijgende zaken. Dat is wat voor mij prettig werken is en waarom ik me thuis voel binnen SZR.
Angelique Reijs

Logopedist