Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

| Anouk van Mourik

Direct contact?

Contact over deze vacature

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem vrijblijvend contact op met Afdeling recruitment.

Contactpersoon Afdeling recruitment

Alt image

“Ik zorg er voor dat de juiste persoon op de juiste plek binnen onze organisatie geplaatst wordt.”

Bel met

0344-672826

E-mail met

werving@szr.nl

Anouk van Mourik

Verzorgende

Studeren en werken bij SZR. Hoe gaat dat?
“Ik studeer Verpleegkundige aan het ROC Rivor. In mijn tweede- en derde studiejaar heb ik stage gelopen binnen SZR. Mijn tweede studiejaar heb ik stage mogen lopen op de Schakelafdeling en mijn derde studiejaar op afdeling Rijnhof. Nadat ik mijn stage succesvol had afgerond op de Schakelafdeling is mij een contract aangeboden om te komen werken voor de flexpool van SZR.”

Hoe bevalt het werken bij de flexpool van SZR?
“Sinds mei 2016 werk ik, naast mijn studie, in de weekenden en vakanties binnen SZR als Verzorgende. Ik kan hierin zelf mijn beschikbaarheden aangeven en kan daarom naast mijn studie een mooi/gezond eigen rooster maken. Ik ben binnen de Flexpool met name werkzaam op de afdelingen waar ik stage heb gelopen en een enkele keer op een voor mij onbekende afdelingen. Het leuke aan het flexen vind ik de afwisseling en dat ik veel nieuwe mensen leer kennen waar ik weer veel van leer.”

Wat vond je leuk aan je stage bij SZR?
“Tijdens mijn stages heb ik veel mogen leren van mijn begeleiders en ook veel mogen doen. Eerst onder begeleiding en daarna zelfstandig. Ik mocht bijvoorbeeld medicatie toedienen via een infuus. En nu ben ik ook weer zover dat ik dat weer mag uitleggen aan collega’s. Ik kon echt aan mijn leerproces werken en kreeg daar ook de tijd voor. Niet alleen de medewerkers van de afdelingen waren heel behulpzaam, maar ook het gehele team eromheen, iedereen was bereid mij te helpen . En ook stond het hele team open voor mijn visie!”

Wat wil je dat medestudenten weten over de ouderenzorg?
“Zelf vind ik het contact met de cliënten en het hele team heel leuk. Elke dag is anders en elke dag leer ik weer bij. Op de afdelingen waar ik heb gewerkt (Revalidatie en Schakelafdeling) heb ik veel te maken gehad met verpleegtechnische handelen. En dat is iets wat veel medestudenten niet weten. De ouderenzorg is uitdagend door de complexiteit, maar ook in het contact met cliënten en hun familie zitten veel uitdagingen en mooie, dankbare momenten.”

 

 

Anouk van Mourik aan het woord
De ouderenzorg is uitdagend door de complexiteit, maar ook in het contact met cliënten en hun familie zitten veel uitdagingen en mooie, dankbare momenten.
Anouk van Mourik

Verzorgende