Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

| Kim van Wordragen

Direct contact?

Contact over deze vacature

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem vrijblijvend contact op met Afdeling recruitment.

Contactpersoon Afdeling recruitment

Alt image

“Ik zorg er voor dat de juiste persoon op de juiste plek binnen onze organisatie geplaatst wordt.”

Bel met

0344-672826

E-mail met

werving@szr.nl

Kim van Wordragen

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

“Op Walstede hebben we ouderen die bij ons in het zorgcentrum een appartement huren. Zij wonen zelfstandig, maar kopen wel de zorg bij SZR in. Ik ben als eerst verantwoordelijke verpleegkundige werkzaam bij het Zorg Thuis team binnen de muren van SZR.”

Wat vind je leuk aan werken in de ouderenzorg?
“Ik vind mijn werk dagelijks anders, geen dag is hetzelfde. In de zorg thuis moet je creatief zijn. Ik vind de ouderzorg toch heel complex. Als er iets gaande is moet je constant nadenken:  Wat is hier gebeurt, wat kan er gebeuren en welke gevolgen zitten hier aan vast. Het zijn geen vaststaande protocollen die we kunnen gebruiken.”

Wat vind je leuk aan werken bij SZR?
“Je kunt heel veel uitdagingen vinden als je daar zelf voor open staat. Daarnaast werk ik samen met gezellige collega’s en op mooie locaties. Ik heb hele lieve collega’s waar ik open en eerlijk mee kan communiceren, we kunnen discussiëren en laten daarbij iedereen in zijn waarde. Dit is een mooie ontwikkeling omdat we al een klein team zijn en dit ook duidelijk met elkaar besproken hebben. Feedback speelt hier ook een grote rol in.”

Wat is de grootste uitdaging in jouw werk?
“De uitdaging vind ik nog steeds om de mantelzorger nog meer te betrekken bij het zorgproces en welbevinden van de cliënten. Het lijkt soms dat de mantelzorgers steeds minder tijd en energie hebben. Het is dan juist de uitdaging om ze meer betrokken te laten zijn bij de zorg van hun naaste. En met elk klein beetje zijn wij al heel erg blij. We moeten het toch samen doen.”

Welke opleidingsmogelijkheden biedt SZR jou?
“Vorig jaar heb ik de kans gekregen om de opleiding HBO-V te gaan doen. Dit is zwaar, maar een ontzettend mooie leerweg. Binnen SZR zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden, ook te volgen in verschillende werkvormen zoals  skills, klinische lessen, verdiepingsscholingen.”

Kim van Wordragen aan het woord
Ik heb hele lieve collega's waar ik open en eerlijk mee kan communiceren, we kunnen discussiëren en laten daarbij iedereen in zijn waarde.
Kim van Wordragen

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende