Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

| Rowen Prijn

Direct contact?

Contact over deze vacature

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem vrijblijvend contact op met Afdeling recruitment.

Contactpersoon Afdeling recruitment

Alt image

“Ik zorg er voor dat de juiste persoon op de juiste plek binnen onze organisatie geplaatst wordt.”

Bel met

0344-672826

E-mail met

werving@szr.nl

Rowen Prijn

Verzorgende IG

“Sinds 2010 werk ik bij SZR. Ik ben gestart als leerling en in 2012 heb ik mijn diploma Verzorgende IG gehaald. Daarna ben ik als vaste medewerker bij SZR gaan werken.”

Welke kansen biedt SZR jou als pas afgestudeerde zorgmedewerker?
“Ik werk nu twee jaar op de afdeling en ben net gestart met de opleiding tot verpleegkundige. Ik heb gekozen om de opleiding verpleegkundige te gaan volgen omdat het, gezien de huidige ontwikkelingen in de zorg, van belang is om de kwaliteit van de zorgverleners naar een hoger niveau te brengen. Ouderen blijven langer thuis en wanneer ze bij ons komen wonen is er vaak al veel zorg nodig. Daardoor wordt de ouderenzorg ook steeds complexer, maar ook weer uitdagender.

Alles wat ik leer in de praktijk en tijdens mijn opleiding deel ik graag met mijn collega’s. Op deze manier kan ik een bijdrage leveren aan een goede kwaliteit van de zorg. SZR bied je echt de mogelijkheid om door te groeien.”

Wat vind je belangrijk in de ouderenzorg?
“Ik vind het belangrijk om mensen een luisterend oor te bieden, en daarnaast natuurlijk kwalitatief goede zorg te verlenen. Ook krijg je veel waardering en dankbaarheid terug van de cliënten. Ik vind het mooi om te zien en ervaren dat ik het verschil kan maken voor hen.

Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, de werksfeer onderling ervaar ik als prettig binnen ons team. Wel krijgen we het steeds drukker, mede ook door alle huidige ontwikkelingen in de zorg.”

 

Rowen Prijn aan het woord
Ik vind het belangrijk om mensen een luisterend oor te bieden, en daarnaast natuurlijk kwalitatief goede zorg te verlenen.
Rowen Prijn

Verzorgende IG