Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

| Vrijwilligers

Direct contact?

Contact over deze vacature

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem vrijblijvend contact op met Afdeling recruitment.

Contactpersoon Afdeling recruitment

Alt image

“Ik zorg er voor dat de juiste persoon op de juiste plek binnen onze organisatie geplaatst wordt.”

Bel met

0344-672826

E-mail met

werving@szr.nl

SZR heeft veel enthousiaste vrijwilligers. Zij spelen een belangrijke rol in de sfeer en het leefklimaat van cliënten. Zij begeleiden activiteiten en voeren taken uit waar de medewerker van SZR niet altijd aan toekomt. Vrijwilligers zijn van grote waarde voor SZR en onmisbaar.

Het aanbod van werkzaamheden voor vrijwilligers is zeer divers. Hierdoor is er altijd wel een passende taak te vinden die bij uw mogelijkheden en interesses past. Het streven is om de vraag van de cliënt en het aanbod van de vrijwilliger zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Immers, een goede afstemming zorgt voor een tevreden cliënt én een tevreden vrijwilliger.   Voorbeelden van activiteiten:
– Assisteren van activiteiten
– Assisteren bij de maaltijden
– Wandelen
– Het maken van een praatje
– Het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis
U kunt zich inschrijven voor activiteiten wanneer het u uitkomt. Wij leggen u niets op, maar u bepaald zelf! Wij snappen namelijk dat uw gezinssituatie en eigen hobby’s ook belangrijk zijn.

Wat heeft SZR de vrijwilliger te bieden?
Fijne sociale contacten, zelfontplooiing en een goed gevoel. SZR organiseert avonden om kennis te vergaren over onder andere ziektebeelden, omgangsvormen en rolstoelgebruik.

SZR biedt u een onkostenvergoeding en een ongevallen- en W.A.-verzekering zijn gegarandeerd. Om onze waardering te tonen kunt u rekenen op een jaarlijks terugkerende gezellige bijeenkomst als waardering voor het vrijwilligerswerk, een kerstattentie en, niet te vergeten, een regelmatig schouderklopje.

Bekijk alle openstaande vacatures voor Vrijwilligers